Stowarzyszenie Lokalna Grupa Działania “Puszcza Kozienicka” i Mazowiecki Ośrodek Doradztwa Rolniczego z siedzibą w Warszawie zapraszają na bezpłatne warsztaty w ramach projektu: „Tradycyjne metody wypieku chleba w kuchni rolnika” (Plan Działania Krajowej Sieci Obszarów Wiejskich PROW 2014 – 2020, Plan operacyjny na lata 2022-2023).

Przedsięwzięcie jest skierowane do mieszkańców obszarów wiejskich (w tym również osób poniżej 35 roku życia), rolników zainteresowanych tematyką warsztatów.

Warsztaty odbędą się dnia 19 września br. w Agroturystyce pod Dębami, Kaleń 31, Gmina Wieniawa, powiat przysuski. Organizatorzy nie zapewniają transportu.

Spotkanie poprowadzi Mateusz Krojenka uczestnik i finalista programu „Masterchef”.

 Ilość miejsc ograniczona.
Zgłoszenia przyjmowane są do 16 września 2022 r. pod numerami telefonu 793­864­252, (48)­366­18­99